Hodnocení blogu od Lady Nik

29. července 2012 v 17:00 | Ame
Adminka blogu http://lady-nik.blog.cz/ byla tak hodná a ohodnotila mi blog :)
První dojem
Je nádherný. Úplně mě učaroval :) Sladění barev, všecho je ťip ťop.
10/10
Menu
Nemám si na co stěžovat, přehledné, hezké.
10/10
Články
Teď trochu upadly, píšeš, že tě blog nebaví, že nevíš co psát, takže tam dáváš takové nenáročné, lehké články jako návštěvnost, diplomy atd. Takže mi ohodnocení této kolonky dalo trochu zabrat.:D
8/10
Obrázky
Děláš si nějakou lehkou grafiku, nekopíruješ (snad)..
10/10
Co mě zaujalo
Ty tvoje zážitky v diary! :D :)
Vrátila bych se
Nevím, jak to teď s tím blogem máš. Píšeš, že nevíš, jestli ho celý vymazat, nebo ho předělat na deníček, takže pokud by ses někam pohla, určitě bych ho ráda navštěvovala :)
Celkem
38/40
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 S-hejvi S-hejvi | Web | 29. července 2012 v 17:09 | Reagovat

skvělé hodnocení:)

2 Fourette Fourette | Web | 29. července 2012 v 17:24 | Reagovat

Páni, opravdu dokonlé, nedivím se, blog je opravdu překrásný :) Za mě rozhodně NEmazat!! ;)

3 Anet Anet | 29. července 2012 v 18:45 | Reagovat

super hodnocení má překrásný dessing

4 Danča Danča | Web | 29. července 2012 v 18:57 | Reagovat

Hodnocení úžasné :D
Na to že tě blog už moc nebaví tak hodnocení Báječné :D

5 Haaanííík-Batty Lady Haaanííík-Batty Lady | Web | 29. července 2012 v 19:11 | Reagovat

Hezké hodnocení :))

6 Dupo Dupo | Web | 29. července 2012 v 20:51 | Reagovat

to je pěkné hodnocení!:3

mě stačilo,jak mi za to vynadal táta,ale měse to líbí,mít nad zdí tolik obrázků:D:)

7 Míša Míša | E-mail | Web | 29. července 2012 v 21:26 | Reagovat

Jak jsem psala na blogu lady-nik super hodnocení .. a nechtěla by jsi se přihlásit do soutěže na mém blogu     ... http://vsechno-na-co-prijdes.blog.cz/1207/son-fashoin

8 cheryvans cheryvans | Web | 30. července 2012 v 10:12 | Reagovat

Prosím o hlas v SONC 1.kole http://beryvans.blog.cz/1207/sonc-1-kolo
PS:Lucka Vondráčková
Děkuju

9 DorothyOvall DorothyOvall | E-mail | 18. července 2017 v 21:20 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
See you later ;)

XRumer20170718

10 DorothyOvall DorothyOvall | E-mail | 19. července 2017 v 2:54 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
See you later ;)

XRumer20170718

11 EssayErudite EssayErudite | E-mail | Web | Včera v 11:11 | Reagovat

Essay writing Service - EssayErudite.com

We value excellent academic writing and strive to provide outstanding <a href=https://essayerudite.com>essay writing services</a> each and every time you place an order. We write essays, research papers, term papers, course works, reviews, theses and more, so our primary mission is to help you succeed academically.

Don't waste your time and order our <a href="https://essayerudite.com/" />essay writing service</a> today!

12 ThesisWriting ThesisWriting | E-mail | Web | Včera v 15:08 | Reagovat

Thesis Writing Service - EssayErudite.com

If you look for a trustworthy <a href=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/>thesis writing service</a> and want to benefit from a higher grade, your editors, proofreaders, and instructors are here to lend you a hand.
Some students afraid of hiring professional writers due to ethical issues. As a result, they fail the course due to various reasons not able to defend their degree.
You should note that there is nothing wrong with opting for a <a href="https://essayerudite.com/thesis-writing-service/" />thesis writing service</a>. EssayErudite is certainly the best place for that.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama